MIJN aanbod VOOR JOU

MIJN aanbod VOOR JOU

Het is weer zover. Hyper komt hij uit school. Niets wat je zegt komt binnen. Wat je ook vraagt er komt geen antwoord. Totdat er weer een onvermijdelijke vraag komt die je alleen met nee kunt beantwoorden….

IK WIL GEWOON NU COLAAAAA!!!

Je voelt al waar dit heengaat en probeert rustig te blijven om vooral die driftbui die in de lucht hangt te voorkomen. Je wil ook zeker niet toegeven, want nee is toch gewoon nee?!

Natuurlijk gaat het ondanks je inspanningen mis. Schreeuwen, met spullen gooien en probeer je in de buurt te komen dan begint hij te schoppen en slaan. En voor je het weet schreeuw jij je eigen machteloosheid eruit, want ook jij bent hier nou eens een keer helemaal klaar mee.

Je kind ongelukkig. Want hij snapt ook niet waarom hij zo boos wordt. Het maakt hem intens verdrietig.

Jij ongelukkig. Want uitgeput, teleurgesteld, verdrietig en machteloos. Je voelt je een vreselijk slechte moeder. Alsof jij de enige bent met ZO’N KIND!

Als je nou toch eens wist

waar zijn gedrag vandaan komt en hoe je het kan voorkomen. Je wil zo graag dat het weer rustig wordt in huis en in je hoofd! Je wil gewoon weer die leuke, liefdevolle mamma zijn, maar hoe dan?!?

Let me give you some good news

Ik kan je helpen deze vicieuze cirkel voor eens en voor altijd te doorbreken.

Wat ik je kan geven:

Ik luister naar jouw verhaal. Dat mag ongezouten, weet dat ik naar jou luister zonder oordeel! Samen kijken we naar jouw behoeftes en patronen. Ik laat je niet alleen maar praten, je gaat ook oefeningen doen en je krijgt bij iedere sessie een opdracht mee om jouw proces te versterken en om sneller bij jouw doel te komen.

Alle sessies

hebben als doel jou te laten voelen en ervaren hoe het anders kan. Jij leert jouw patronen en valkuilen herkennen en erkennen, en je onderzoekt hoe jij hier actie op kunt ondernemen.

Jij ontdekt welke spiegel jouw kind je voorhoudt en welke behoefte er achter het pittige gedrag van je kind ligt.

Na dit traject:

Zijn die buien misschien wel verdenen!

Kun jij weer vol zelfvertrouwen opvoeden

Ben jij overtuigd van jouw kunnen

Heb jij inzicht in jouw behoeftes en patronen

Kun jij jouw grenzen aangeven

Heb jij weer rust in je hoofd én in je huis

Jouw investering

Ik neem in jouw proces, indien nodig, ook jouw kind mee.

Indien gewenst begeleid ik jouw kind in een apart traject op maat gemaakt voor hem/haar. Ik onderzoek samen met jouw kind wat zijn/haar doel is. Wat hij/zij graag anders zou willen zien. Zo gaan we samen aan de slag en maken we er een leuk, leerzaam traject van.

Klinkt dit als de stap waar jij al zo lang op zit te wachten? Maak dan snel een afspraak voor een gratis kennismaking.