WIE IS Tessa?

Ook ik heb een lekker pittig en overactief kind. Mijn zoon loopt weinig tussen de lijntjes, wordt vaak als “lastig” gezien, is een mega slechte slaper, super slim, snel overprikkeld én altijd op zoek naar prikkels.

WIE IS Tessa?

Ook ik heb een lekker pittig en overactief kind. Mijn zoon loopt weinig tussen de lijntjes, wordt vaak als “lastig” gezien, is een mega slechte slaper, super slim, snel overprikkeld én altijd op zoek naar prikkels.

Doordat ik niet wist om te gaan met het gedrag van mijn kind heb ik mij jarenlang onzeker en vooral een waardeloze moeder gevoeld. Ik voelde me alleen, alsof ik de enige moeder was die er helemaal doorheen zat en kampte met een zware depressie. Ik besloot hulp te zoeken en kreeg deze waardevolle hulp van een top psychologe (my lifesaver!).

Zij zag mij, luisterde oprecht naar mij zonder oordeel. Zij leerde mij hoe ik weer van mezelf kon houden, grenzen aan kon geven en vooral om weer lief te zijn voor mezelf! Beetje bij beetje krabbelde ik zo uit mijn depressie en toen kwam ik langzaamaan tot inzicht dat ik kinderen wilde gaan begeleiden die hoog sensitief en/of strong willed zijn. Ik volgde workshops, online masterclasses en ik las alles wat ik kon vinden over hoog sensitiviteit, strong willed en pittige kids.

Kindercoach opleiding

Het beste besluit bleek om met de opleiding tot Kindercoach te beginnen. Om de coach te worden die ik wilde zijn moest ik nog meer innerlijk werk verrichten. Na deze opleiding voelde ik echter aan alles dat ik mij op de moeders had te richten, want daar bleek ook bij mijzelf de sleutel te zitten En weet je…het werkt! Ik kreeg een groot deel van het probleem te pakken door in de eerste plaats de moeder te coachen.

Daarom werk ik nu juist met moeders zoals jij!!!

Moeder van een heerlijk pittig, strong willed en gevoelig kind. Door mijn eigen ervaring zie ik direct jouw struggles. Jouw gevoelens en emoties én zie ik hoe jij jezelf kwijtraakt in het allemaal zo graag goed willen doen. 

Ik gun jou ook zo het zelfvertrouwen en eigenwaarde om die liefdevolle moeder te kunnen zijn die jij zo graag wilt zijn!

What you see is wat you get!

Ik sta voor autonomie, zelfleiderschap en het bewandelen van je eigen pad! Ik wil jou begeleiden naar een nog mooiere versie van jezelf waarin jij je grenzen en behoeftes aangeeft en vol eigenliefde en zelfvertrouwen bent.  

What you see is wat you get! Bij mij geen poespas of opsmuk. Verwacht van mij directheid! Ik ben recht door zee en confronterend, maar vol mildheid! Ik hou van humor en zoek graag de fijne randjes op.

Z

Ben jij klaar met die buien van je pittige kind?

Z

Ben jij er klaar voor om aan jezelf te werken en daarmee ook aan het gedrag van je kind?

Hoe gaaf is dIt …
Ik coach jou en je kind verandert mee!

Wist je dit al over mij?

Mijn allergrootste passie (naast mijn kind) is reizen! Voor ik moeder werd reisde ik met mijn backpack de hele wereld over. Het is mijn droom om dit ook met mijn zoon te gaan doen…someday!

Ik ben echt een chocoholic

Mijn zoon dankt zijn naam aan een sexy vampier uit The Vampire Diaries

Mijn lievelingsfilm is Dirty Dancing

Liever Baco dan wijn

Ik praat graag (en veel!)

Ik kan slecht niets doen en doe honderd dingen tegelijk

Ik ben een creabea! Ik kan goed breien, haken, tekenen etc.